Nä! det är fan inte lätt..

 
Godmorgon på er.
Tack för alla glada tillrop och fina meddelanden, det är härligt att det positiva tar över det negativa.
 
Livet är inte alltid lätt, det är väl inte heller meningen. Det är inte lätt men vad är allternativet?
Jag är nästan allergiskt emot människor som klagar, bara för att jag själv inte ser någon som helst mening med att klaga.
Jag är kanske inte alltid helt nöjd med tillvaron, men vad är alterantivet. Jag är ensamstående med mina fyra barn - inte en dans på rosor alltid men jag älskar mina barn mer än något annat och jag lever till 100 % i min roll som mamma, som vägledare och som ledaren i vår familj. Jag är stolt över mig själv och mina barn alla dagar i veckan året om.
Varför lägga energi på det som är "dåligt"?
Jag kan önska att saker ibland hade sett annorlunda ut, men vill ändå tro att det finns en mening med allt.
Det är en inställning och ett tankesätt. Att se det positiva, att ha hopp och att tro på någor är så mycket mer givande och utvecklande.
 
Jag har en fantastisk familj, underbara föräldrar, syskon, vänner och jag är löjligt förälskad.
Kärlek kan göra enormt mycket, att älska någon och att älskas är fantastiskt. Att ta hand om och bry sig om människor i sin omgivning. Att hjälpa till, att visa godhet och sprida glädje - Det ger meningsfullhet.
Positiva tankar föder positiva tankar. Ibland är det utmanande att tänka positivt och vara positiv, ibland känns det hopplöst, meningslöst och för jävligt.. Men det är aldrig försent att tänka om, att se möjligheter och att bryta negativa mönster.
 
Idag vill jag sända iväg en massa glädje!
Möjligheten finns i alla.
 
Ha en underbar dag!